piątek, 14 grudnia 2012
Piernikowy lukier
Pierniczki muszą smakować, pachnieć i wyglądać!
Sprawdzony
LUKIER
do dekoracji.
Składniki:
Cukier puder
Białko jajka
Cytryna
Przygotowanie:
Białko ubij, dodaj 250 g. cukru pudru oraz odrobinę soku z cytryny.
Jeżeli lukier wydaje się zbyt rzadki, dodaj cukru.
Gotowy do dekoracji!
1 komentarz:
Różany Kącik Dzieł Rąk Własnych
8 marca 2013 00:08
Piękne pierniczki i klimatyczne zdjęcia. A ten lukier, czyli tzw. królewski uwielbiam do pierników.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Piękne pierniczki i klimatyczne zdjęcia. A ten lukier, czyli tzw. królewski uwielbiam do pierników.
OdpowiedzUsuń