Składniki:
2 duże piersi kurczaka
1/2 opakowania mrożonego szpinaku
1/2 opakowania sera feta
2 ząbki czosnku
sól i pieprz
Przygotowanie:
Piersi podziel na mniejsze części i rozbij tłuczkiem.
Przypraw pieprzem i solą z obu stron.
Szpinak rozmroź i podsmaż na patelni.
Dodaj ser feta oraz czosnek. Posyp szczyptą soli.
Masę szpinakową rozsmaruj dokładnie na piersiach.
Zwijaj w roladki i zabezpiecz wykałaczkami.
Całość piecz przez 30 minut w temperaturze 190 stopni
lub 170 w termoobiegu.
1/2 opakowania mrożonego szpinaku
1/2 opakowania sera feta
2 ząbki czosnku
sól i pieprz
Przygotowanie:
Piersi podziel na mniejsze części i rozbij tłuczkiem.
Przypraw pieprzem i solą z obu stron.
Szpinak rozmroź i podsmaż na patelni.
Dodaj ser feta oraz czosnek. Posyp szczyptą soli.
Masę szpinakową rozsmaruj dokładnie na piersiach.
Zwijaj w roladki i zabezpiecz wykałaczkami.
Całość piecz przez 30 minut w temperaturze 190 stopni
lub 170 w termoobiegu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz